Morganit zapestnica

13,90

SRCE ° DUŠEVNA JASNOST ° ENERGIJA

Morganit se s svojo nežno rožnato energijo uglasi s srcem in srčno čakro. Čustveno telo očisti stresa in tesnobe, starih ran in skritih travm ter prižge lahkotnost v duhu. Ta kristal prav tako privabi obilo ljubezni v človekovo življenje in jo pomaga ohranjati. Spodbuja ljubeče misli in dejanja, upoštevanje in odgovornost ter dovzetnost za ljubezen do drugih.

Na zalogi

Opis

Morganit je čudovit kristal, ki ga najdemo v odtenkih rožnate, vijolične in oranžne. Je barvna sorta minerala Beril in se pojavlja zlasti v Kaliforniji in na Madagaskarju. Je del šesterokotnega kristalnega sistema, zaradi česar se zelo razlikuje od drugih kristalov. Energija tega kristala nas vodo po poti do zdravljenja in manifestacije, tako da najdemo mir v tem, kdo smo zdaj.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Morganit čistimo enkrat na teden ali po potrebi pod curkom tople vode. Lahko ga tudi očistimo s pomočjo dima Palo Santa ali zeliščnih zvitkov.

Polnimo ga na soncu, vendar brez direktnega stika s sončno svetlobo. Lahko ga polnimo s pomočjo Kamene strele ali polne Lune.

Poreklo

Madagaskar.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen. Velikost posamezne kroglice je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna