Mokait – zapestnica

10,90

PRIZEMLJITEV ° ENERGIJA ° ZAŠČITA 

Mokait bo prizemljil naš um, srce in dušo in nam pomagal resnično živeti v tem trenutku. Nakit iz tega kristala je koristen pri obisku neznanih krajev, saj nas bo opozoril na neposredno nevarnost. Mokait je čudovit podporni kamen za odkrivanje temeljnih vprašanj, ki povzročajo čustvene vznemirjenja. Omogoča miren in stabilen duševni okvir, sprosti negativne izkušnje ter vzbudi zaupanje in željo po novih izkušnjah. Mokait olajša sprejemanje sprememb in priložnosti brez strahu. Spodbuja fleksibilnost in nam tako pomaga izbrati pravo odločitev.

Mokait je kristal, ki naj bi okrepil imunski sistem in pomagal preprečiti učinke staranja.

Opis

Kot espresso za dušo, je kristal Mokait odličen vsestranski polnilnik energije, ki čisti in aktivira korensko, sakralno in čakro solarnega pleksusa. Kristal Mokait nas spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojo usodo in da začnemo sprejemati svoje odločitve. S svojo paleto živahnih, zemeljskih barv kristal Mokait izkorišča močno zemeljsko energijo, ki s svojimi zdravilnimi vibracijami pomaga prizemljiti in osredotočiti duha.

Navodila za uporabo

Čiščenje: očistimo ga pod curkom mlačne vode, ali ga pa čez noč pustimo v vodi in mu dodamo še kristal Kamene strele.

Polnjenje: Mokait ni občutljiv na svetlobo, zato ga lahko za neomejeno časa polnimo na soncu.

Poreklo

Avstralija.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani ali polirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna