Mavrični Fluorit – obesek srce

9,9015,90

Mavrični Fluorit je čudovit večbarvni kristal, ki simbolizira ravnovesje, harmonijo, zaščito in intuicijo. Izboljša našo čustveno zavest in lahko stabilizira ter nam pomaga doseči jasnost uma. Mavrični Fluorit spodbuja jasno razmišljanje in nam omogoča, da vidimo, kaj je v dani situaciji najpomembnejše.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Kristal Fluorit je dobil ime po fluorescentni svetlobi, ki jo oddaja, ko ga držimo pod določenimi koti UV svetlobe, kar mu daje čaroben, žareč videz. Ta skrivnostni kristal je mogoče najti v najrazličnejših odtenkih in barvah in niti en kos ni enak prejšnjemu. Fluorit v telesu čisti vse, kar ni v popolnem stanju. Fluorit spodbuja regeneracijo kože in sluznice, zlasti v dihalih in pljučih. Pomagal bo pri razjedah na koži ter utrdil kosti in zobe.

Fluorit je popoln kristalni spremljevalec za vsako osebo, ki doživlja duhovno ali eksistencialno izgorelost. Preprosto, če smo v istem okolju kot ta kristal, lahko dvignemo naše vibracije in povečamo našo naravno avro. Odličen učni pripomoček, Fluorit povečuje našo koncentracijo, samozavest in nam pomaga pri odločanju.

Navodila za uporabo

Ker so kristali Fluorita vodotopni (kar pomeni, da se lahko raztopijo v vodi), jih ne smemo čistiti v vodi. Namesto tega lahko svoj kristal osvežimo tako, da ga očistimo z dimom zeliščnega zvitka ali pa pustimo, da se čez noč »kopa« v soju polne Lune.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Obesek srce, ki ga boste prejeli je velik cca. 2×2 cm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Verižica iz nerjavečega jekla in je dolga 42 cm.

Verižica iz srebra je dolga 40 cm

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna