Mavrični Fluorit

3,20

Fluorit, imenovan tudi »dom mavrice«, je kamen neverjetne raznolikosti. Najprej so tu barve: zelena, vijolična, modra, rumena, ki jih pogosto najdemo v lepih pasastih formacijah. Samo mavrični Turmalin kaže večjo barvno variacijo. Kamen spodbuja jasno razmišljanje in omogoča, da vidimo, kaj je v dani situaciji najpomembnejše. Če se počutimo razdvojene, nas bo energija tega kristala vrnila na pravo pot. 
Mavrični Fluorit je čudovit večbarvni kristal, ki simbolizira ravnovesje, harmonijo, zaščito in intuicijo. Izboljša našo čustveno zavest in lahko stabilizira ter nam pomaga doseči jasnost uma. 

Na zalogi

Opis

Kristal Fluorit je dobil ime po fluorescentni svetlobi, ki jo oddaja, ko ga držimo pod določenimi koti UV svetlobe, kar mu daje čaroben, žareč videz. Ta skrivnostni kristal je mogoče najti v najrazličnejših odtenkih in barvah in niti en kos ni enak prejšnjemu. Fluorit v telesu čisti vse, kar ni v popolnem stanju. Fluorit spodbuja regeneracijo kože in sluznice, zlasti v dihalih in pljučih. Pomagal bo pri razjedah na koži ter utrdil kosti in zobe.

Fluorit je popoln kristalni spremljevalec za vsako osebo, ki doživlja duhovno ali eksistencialno izgorelost. Preprosto, če smo v istem okolju kot ta kristal, lahko dvignemo naše vibracije in povečamo našo naravno avro. Odličen učni pripomoček, Fluorit povečuje našo koncentracijo, samozavest in nam pomaga pri odločanju.

Navodila za uporabo

Ker so kristali Fluorita vodotopni (kar pomeni, da se lahko raztopijo v vodi), jih ne smemo čistiti v vodi. Namesto tega lahko svoj kristal osvežimo tako, da ga očistimo z dimom zeliščnega zvitka ali pa pustimo, da se čez noč »kopa« v soju polne Lune.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 2 – 3 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna