Razprodano!

Larimar – zapestnica

11,90

UMIRJENOST ° ŽENSKA ENERGIJA ° ČUSTVENO RAVNOVESJE 

Larimar je “duhovni kamen”, ki odpira nove dimenzije, izžareva ljubezen in mir. Prikliče globoko meditativno stanje in naravno ozavešča telo in dušo ter ju prilagaja novim vibracijam. Je odličen kamen za iskanje sorodne duše, zdravi čustvene travme iz preteklih življenj in odnosov. Odstrani občutke krivde in strahu ter nam v času stresa in sprememb pomaga, da se mirno soočimo z novimi izzivi. Kristal Larimar nam prinaša umirjenost, jasnost in konstruktivno miselnost. Spodbuja umetniško ustvarjalnost in prinaša čustveno ravnovesje. Je nekakšen protistrup za čustvene skrajnosti in pozitivno vpliva na bipolarne motnje.

Razprodano!

Opis

Najditelj kristala Larimar, Miguel Mendez, je kristal je poimenoval po hčerki Larissi in španskem izrazu za morje – Mar.

Dragi kamen Larimar imenujemo tudi “kamen Atlantide”, ker je nekoč modri prerok trdil, da je Dominikanska republika del izgubljene civilizacije Atlantide.

Ženskam pomaga, da znova odkrijejo svojo notranjo ženstvenost in obnovijo povezavo z naravo. Položen na tla izenačuje zemeljsko energijo in odpravlja sevanje. Odstranjuje različne energetske blokade, ki povzročajo fizične težave ali duševne bolezni. Izboljša pretok energije v človeku in nam pomaga, da se odpremo, postanemo strpni in prilagodljivi.  Uporablja se za zaščito avre pred vsemi negativnimi vplivi.

Navodila za uporabo

Larimar je priporočljivo nositi s seboj v kakršni koli obliki in dlje časa. Nosimo ga kot nakit v neposrednem stiku s telesom ali pa ga imamo vedno v naši neposredni bližini. Na primer, čez dan lahko nosimo majhen košček kristala v žepu, lahko pa ga pred spanjem položimo pod vzglavnik.

Čiščenje Larimar: očisti se enkrat mesečno pod curkom mlačne vode.

Larimar polnjenje: kristal se napolni neposredno (eno do dve uri zjutraj ali zvečer) na sončni svetlobi.

Poreklo

Dominikanska republika.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je med 70 in 85 čips kristalov.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna