Labradorit – zapestnica

11,9014,90

SVETLOBA ° ZAŠČITA ° ZAUPANJE

Labradorit je simbol intuicije, meditacije in aure, ki nas varuje kot ščit. Stabilizira našo avro in nas varuje pred negativnimi vplivi iz okolja in ​​mislimi drugih. Išče večni vir življenja, signale in misli iz drugih svetov in vesolja. Meditativno nas popelje nazaj v otroštvo in oživi zbledele podobe in dogodke. Pomaga nam odstraniti blokade, ki jih nosimo v sebi od takrat. Odlično razbija iluzije in sega do korena problema. Nato krepi zaupanje vase in zaupanje v najvišjo zavest. Je “posameznik” med kamni in ne prenaša drugih kamnov v svoji bližini, razen svoje podvrste. S svojim delovanjem sprošča energijo v kateri koli večji prostor. Meditativno nas sprošča, lajša stres in uravnava presnovo.

Opis

Labradorit je mineral, imenovan po kanadskem polotoku Labrador, kjer so ga prvič našli in opisali leta 1770. Labradorit je zaradi svoje labradorescence priljubljen dekorativni kamen, ki ustvarja bleščeč optični pojav od modrozelenega do temno modrega sijaja, ki sveti v svetlobi.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Labradorit očistimo pod curkom mlačne vode.

Polnjenje: Labradorit je zelo občutljiv na nenadne spremembe svetlobe, zato se polni le eno uro na neposredni sončni svetlobi v posodi z vodo.

Poreklo

Mehika.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani ali okroglo polirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 42 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4mm ali 5mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna