Razprodano!

Labradorit – obesek z verižico

9,50

Labradorit je simbol intuicije, meditacije in aure, ki nas varuje kot ščit. Stabilizira našo avro in nas varuje pred negativnimi vplivi iz okolja in ​​mislimi drugih. Išče večni vir življenja, signale in misli iz drugih svetov in vesolja. Meditativno nas popelje nazaj v otroštvo in oživi zbledele podobe in dogodke. Pomaga nam odstraniti blokade, ki jih nosimo v sebi od takrat. Odlično razbija iluzije in sega do korena problema. Nato krepi zaupanje vase in zaupanje v najvišjo zavest. Je “posameznik” med kamni in ne prenaša drugih kamnov v svoji bližini, razen svoje podvrste. S svojim delovanjem sprošča energijo v kateri koli večji prostor. Meditativno nas sprošča, lajša stres in uravnava presnovo.

Razprodano!

Opis

Pomaga pri zdravi prebavi, uravnavanju in ohranja dobro delovanje našega metabolizma. Ženskam, ki trpijo zaradi simptomov PMS in bolečih menstruacij, lahko ta nežen kamen pomaga tudi pri ohranjanju bolečine in napetosti. Pomaga tudi pri zdravljenju revmatizma, lajša kakršno koli napetost in tesnobo ter spodbuja duševno jasnost.

Verižica iz dragih kamnov je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Labradorit je zelo občutljiv na nenadne spremembe svetlobe, zato se polni le eno uro na neposredni sončni svetlobi. Lahko ga polnimo na polni Luni, čistimo pa ga lahko tudi s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Jekla in kristala ne čistimo z vodo, lahko pa ju po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Poreklo kristala Mehika.

Poreklo verižice Nizozemska.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 30 mm, velikost celotnega obeska je cca. 40 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Verižica je narejena iz nerjavečega jekla in je dolga 55 cm.

Obod kristala je iz nerjavečega jekla.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna