Karneol zapestnica

13,90

SAMOZAVEST ° VITALNOST ° PLODNOST

Karneol je močan kamen za tiste, ki želijo dvigniti svojo samopodobo in kreativne ideje spremeniti v dejanja. Uči nas v celoti doživeti današnji dan in vse njegove radosti. Njegova zemeljska moč nas spodbuja k bolj aktivnemu življenju. Prebudi nas iz letargije, nam daje vitalnost in nam pomaga najti pot v življenju. Krepi ustvarjalnost, individualnost, lajša ljubosumje, jezo in strah. Karneol velja za kamen sreče, izpolnjevanja želja, lajšanja žalosti in zaščitnika pred nevrozo. Karneol pomaga človeku, da je bolj odprt in družaben. Je topel in prijazen kamen. Telesno ima Karneol pozitiven učinek na prebavo, ženske reproduktivne organe, plodnost, hrbet, revmo, artritis in depresijo.

Na zalogi

Opis

Karneol je mineral, ki spada v skupino Kalcedona. Ime je dobil po latinski besedi carneus, kar pomeni meso. Poznan je tudi kot Kornalin, Sadoin in kamen iz Meke. Najbolj znana najdišča iz srednjega veka so v Turčiji in Indiji, v zadnjem času pa v Braziliji. Barva Karneola se razlikuje od bledo oranžne do intenzivne skoraj črne barve, odvisno od mineralne sestave. Karneol se pogosto uporablja v nakitu in v zdravilne namene.

Zapestnice iz kristalov, so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Karneol čistimo pod tekočo vodo ali čez noč v posodi skupaj s Kameno strelo. Lahko ga polnimo neposredno in neomejeno na sončni svetlobi. Najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen. Velikost posamezne kroglice 8 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna