Razprodano!

Kamena strela obesek – mali

9,9016,90

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. S svojo energijo simbolizira “božjo svetlobo na Zemlji”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Pri meditaciji je priporočljivo, da špico kristala obrnemo navzgor, pri zdravljenju blokad pa špico pa obrnemo navzdol – kar je odlično pri obesku na verižici. Kristal ima to univerzalno sposobnost, da ga lahko uporabljamo na vseh energetskih conah ali čakrah in deluje preventivno proti vsem boleznim. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini. V kombinaciji z Roževcem je najučinkovitejši naravni filter proti negativni statični elektriki, torej za zaščito pred sevanjem računalnikov, televizorjev in drugih električnih naprav.

Opis

Verižica s kristalom je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Obeska ne čistimo z vodo, lahko ga po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo. Najbolje ga očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematit, da jo izpraznimo ali očistimo. Kameno strelo polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.

Poreklo verižice Nemčija.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je dolg cca. 25 mm, velikost celotnega obeska je cca. 30 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Srebrna verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 42 cm.

Jeklena verižica je iz jekla brez niklja in je dolga 45 cm.

Obesek je obdelan z kovino v srebrni barvi.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna