Kamena strela srce – obesek

8,5015,50

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. S svojo energijo simbolizira “božjo svetlobo na Zemlji”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini. V kombinaciji z Roževcem je najučinkovitejši naravni filter proti negativni statični elektriki, torej za zaščito pred sevanjem računalnikov, televizorjev in drugih električnih naprav.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Kremen je kameleon vseh dragih kamnov. Odvisno od geoloških dejavnikov, ki prispevajo k njegovemu nastanku, in nečistoč, ki so prisotne v kristalih, je kremen draguljaste kakovosti mogoče najti v več kot ducat različnih barvah in sortah. Mnogi od njih so znani po drugih imenih kot kremen: Citrin, Ametist, Krizopraza, Oniks, Kalcedon in drugo. Kremen je prisoten in v izobilju povsod po svetu, ker nastaja pri vseh temperaturah. Če stisnemo kristal kremena, ta ustvari majhen električni tok. Pritisk na površino kristala prisili ione v njem, da se premaknejo iz položaja, kar poruši celotno ravnovesje napolnjenosti in kristal spremeni v majhno baterijo.

Verižica iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Obeska ne čistimo z vodo, lahko ga po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo. Najbolje ga očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematit, da jo izpraznimo ali očistimo. Kameno strelo polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Poreklo

Poreklo kristala je Brazilija.
Poreklo verižice Nemčija.

Lastnosti

Obesek, ki ga boste prejeli je velik cca. 2×2 cm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.
Verižica iz nerjavečega jekla in je dolga 42 cm.
Verižica iz srebra je dolga 40 cm
Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno. 
0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna