Granat – zapestnica

13,90

POGUM ° MOČ ° STRAST

Granat je kamen poguma in moči pozitivnega mišljenja. Je tudi talisman za popotnike, ki želijo najti pot v svet. Krepi našo vzdržljivost, nas vodi do cilja in nam daje energijo, da ne odnehamo. Prebuja veselje, razvija našo domišljijo in željo po poskusu neznanega. Njegova bordo barva pomeni čarobno moč ljubezni in strasti, čisto in nedolžno ljubezen. Granat pomeni ljubezen in zvestobo ter uporabnika napolni z ljubeznijo, neranljivostjo in dobro voljo, moč ognja pa v nas prebudi spolno vitalnost. Uči nas, kako prisluhniti glasu svoje duše in ne stereotipom in predsodkom. V težkih časih nas nauči zdržati na poti svojega srca. Poleg tega je Granat varuh pravega prijateljstva.

Na zalogi

Opis

Granat, ki izžareva toploto in barvo bogate krvi in je zato čudovit kamen, ki pomaga pri izpiranju telesnih toksinov in ohranja močan krvni obtok. To je kamen, ki želi, da naša kri dobro kroži, da srce dobro bije in, da presnova deluje po svojih najboljših močeh. Za tiste, ki iščejo kamen, ki bo njihovemu telesu pomagal absorbirati prepotrebna hranila, je Granat najboljša izbira.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Granat očistimo pod curkom mlačne vode.

Polnjenje: Lahko ga neomejeno polnimo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno. Če kamen spremeni barvo, ga napolnimo šele potem, ko težava izgine in se barva normalizira.

Poreklo

Madagaskar.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna