Bikovo oko – moška zapestnica

12,90

Kristal Bikovo oko, se uporablja za razvoj notranjega poguma in moči. Ko ga nosimo, rjava barva tega kamna zasidra in poveča energijo v nas. Stabilizira in omogoča, da ostanemo prizemljeni. Kamen razvija nagon za preživetje in odpravlja utrujenost. Prinaša stalno odločnost in pomaga v boju proti psihološkim predsodkom, kot so občutki nezmožnosti.

Na zalogi

Opis

Kristal je učinkovit ščit pred negativnimi energijami in zlonamernimi ljudmi ter odbija njihove škodljive uroke. Za največji učinek kombiniramo Bikovo oko s črnim Turmalinom. Bull’s eye nam pomaga povrniti energijo takoj, ko vstanemo in to traja ves dan. Vlije pogum in poveča notranjo moč. Tako kot bik, uporabnik postane bolj odporen. S stimulacijo korenske čakre, Bikovo oko prižge naš notranji plamen in nas spodbudi, da dovolimo, da uspeh napolni naše življenje.

Navodila za uporabo

Kristale Tigrovega očesa, sokoljega in bikovega očesa čistimo 2-3 krat mesečno pod curkom mlačne vode. Lahko pa jih čez noč pustimo v suhi posodi s Hematitom ali Kameno strelo. Kristal lahko na neposrednem soncu polnimo za nedoločen čas.

Poreklo

Južna Afrika.

Lastnosti

Brušeni kristali so veliki 8mm. Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tudi za večja in širša zapestja.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna