Beli Ahat obesek

12,90

Beli Ahat je kamen ravnotežja in sprostitve. Ima prečiščevalni učinek tako na fizični kot na čustveni ravni. Ljudje že leta verjamejo, da ta kristal krepi intuicijo in nam omogoča, da razumemo, od kod črpamo svojo energijo. Znano je, da prinaša srečo in nam pomaga najti vire pozitivnosti. Pomagal nam bo razumeti, katere osebe so odlične za bas in kateri ljudje črpajo našo energijo. Ta zanimiv mlečno bel kamen nam bo prinesel srečo, pomagal bam bo najti vir pozitivnosti in energije v težkih situacijah. Prav tako nam bo pomagal, da se izognemo negativnim situacijam, ki so lahko škodljive za nas. Spreminja  nemogoče v mogoče, v naša življenja pripelje pozitivne ljudi in odpira vrata za nove priložnosti.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Je eden najbolj zanimivih kamnov, saj potrebuje zelo dolgo časa da nastane in se oblikuje. Pasove tega kamna tvorijo valovi lave, ki odlagajo silicijev dioksid in kremen ter ustvarjajo gladko zaobljeno obliko. Mlečna belina kamna prinaša srečo, dobro energijo v težkih situacijah, umirjenost in čistost. Beli ahat odpira nova vrata za priložnosti v našem življenju in nas odlično prizemljuje. 

Navodila za uporabo

Ahat lahko čez noč polnimo v posodi, skupaj s Kameno strelo ali pa s pomočjo polne Lune. Vse vrste Ahata, razen ognjenega, lahko neomejeno polnimo na soncu. Beli Ahat je najbolje očistiti s pomočjo Palo Santa in zeliščnih zvitkov.

Poreklo

Nebraska.

Lastnosti

Obesek, ki ga boste prejeli je velik cca. 2,5 – 3,0 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, barva, teža in oblika rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna