Razprodano!

Azurit zapestnica

11,90

Azurit umirja um, sprošča stres in zmedenost ter blaži skrbi, neodločnost in misli, ki lebdijo v ozadju zavesti. Azurit čisti in krepi čustveno telo, sprošča stres in skrbi ter nam pomaga premagovati žalost. Prav tako razkriva strahove in fobije, kakšni so, ter zagotavlja razumevanje, zakaj so se sploh pojavili.

Razprodano!

Opis

Čarobni kristal, znan kot Azurit, prikazuje  najlepše in najmočnejše globoke indigo modrine, kar jih je v kristalnem svetu. Zbiratelji in energetski zdravilci iščejo ta dragulj zaradi njegovih lesketajočih se odtenkov in duhovne narave. Kristal Azurit je mehak in nežen, porozen mineral monoklinične kristalne oblike. Azurit človeka naravno prenese v stanje višje zavesti, ki je ugodno za psihični, intuitivni in duhovni razvoj.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Zapestnico obrišemo z vlažno krpo. Azurit bajbolje očistimo s pomočjo dima Palo Santa ali zeliščnimi zvitki.
Polnimo ga na dnevni svetlobi, vendar ne na direktnem soncu. Odlično se polni s kristalom Kamena strela ali pa na polni Luni.

Poreklo

Utah ZDA.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 3 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna