Angelit zapestnica

12,90

Iščete znamenje iz angelskega kraljestva? Iščete več povezave z duhovnim svetom? Potrebujete več miru in pozitivnega vzdušja v svojem življenju? Kamen angelov varuhov, kristal Angelit, je nežen, zdravilen kamen, ki vašega duha uskladi z božanskim. Če se najdete v katerem od naštetih scenarijev, potem je Angelit kristal, ki ga definitivno potrebujete.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Angelit je nežen modri kamen s pomirjujočo in blagodejno vibracijo, ki pomaga sprostiti napetost, jezo in stres. Lahko nas sprosti v globok, miren spanec in navdihnjeno sanjanje. Angelit je pomirjujoč in nežen kristal, ki nam pomaga pri povezovanju z angelskim kraljestvom in našimi angeli varuhi. Pomaga nam povečati zavedanje in zaščiti celotno telo. Angelitni kamni spodbujajo sočutje, mir, razumevanje in bratstvo. Angelit spodbuja komunikacijo, samoizražanje in odpuščanje. Odpravlja strah, jezo in tesnobo ter jih spreminja v vero in mir. Lajša psihično bolečino in preprečuje krutost.

Navodila za uporabo

Kristal Angelit najbolje očistimo s Kameno strelo, Selenitom ali pa s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ter Palo Santom. Angelit je najboljše polniti na nedirektnem soncu ali pod polno Luno.

Je mehak mineral, ki se pretvori v sadro, če ga potopite v vodo, zato ga NE nosite med kopanjem ali plavanjem.

Poreklo

Lima – Peru.

Lastnosti

Kristali so fasetirani in  nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen. Velikost posameznega kristala je 4 mm.

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna