Ametist zapestnica

12,90

Ametist je znan kot kamen miru. Ta vijolični kristal se že stoletja uporablja za spodbujanje sprostitve, lajšanje stresa in tesnobe. Zapestnica z Ametistom naj bi uporabniku pomagala tudi pri opuščanju negativnih čustev, kot so jeza, strah in žalost. Ta kamen je povezan tudi s kronsko čakro, ki je energijsko središče, ki upravlja našo povezavo z božanskim. Ko je ta čakra v ravnovesju, se počutimo bolj duhovno povezani in pomirjeni s svetom.

Na zalogi

Opis

Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. V kolikor ga hranimo v spalnici, bo poskrbel za dober spanec, prav tako pa nam pomaga, da se lažje spomnimo svojih sanj. Našega uma reši negativnih misli, vzpodbuja iskrenost in ponižnost.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Zapestnico lahko čistimo z vodo, lahko ga jo vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo. Ametist najbolje očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.
Polnimo ga na dnevni svetlobi, vendar ne na direktnem soncu. Odlično se polni s kristalom Kamena strela ali pa na polni Luni.

Poreklo

Urugvaj

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 3mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna