Ametist z vključki zapestnica

13,90

MIR ° SPOKOJNOST ° ZAŠČITA

Ametist je eden najbolj priljubljenih kristalov, saj je privlačen v kateri koli obliki. Je naravno sredstvo za lajšanje stresa, spodbuja notranjo moč, duhovnost in intuicijo. Je zdravilni kamen duhovne rasti in zaščite. Zaradi svoje pomirjujoče in mirne energije, Ametist podpira tudi spanje in spodbuja mirne sanje. Ametist je povezan z elementi zraka in vode ter z horoskopskimi znaki Vodnarja in Ribe.

Na zalogi

Opis

Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. V kolikor ga hranimo v spalnici, bo poskrbel za dober spanec, prav tako pa nam pomaga, da se lažje spomnimo svojih sanj. Našega uma reši negativnih misli, vzpodbuja iskrenost, ponižnost in duhovno.

Kamni Ametista v tej zapestnici, vsebujejo vključke, kar pomeni, da so se znotraj kristala Ametist ujeli različni materiali, medtem ko je ta kristal nastajal. Na primer, kristali, tekoči ali plinski mehurčki ali celo zlomi, so najpogostejši material »gostitelja«. Lahko pa material vsebuje tudi vključke dragih kamnov.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Zapestnico lahko čistimo z vodo, lahko ga jo vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo. Ametist najbolje očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki. Polnimo ga na dnevni svetlobi, vendar ne na direktnem soncu. Odlično se polni s kristalom Kamena strela ali pa na polni Luni.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita edinstven in ima različne naravne značilnosti, kot so velikost, oblika, vključki in barva. Velikost posamezne kroglice je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna