Razprodano!

Amazonit – zapestnica

12,90

SAMOZAVEST ° VITALNOST ° STRES

Že v starem Egiptu, je bil Amazonit zelo cenjen mineral. Našli so ga tudi v grobnici Tutankamona. Uporabljale so ga številne zgodnje civilizacije na ameriški celini. Ime je dobil po najdiščih na reki Amazonki.

Amazonit je kamen vitalnosti in ravnotežja. Verjame se, da krepi vitalnost in vnemo, prinaša občutek resnice in časti, povečuje moč komunikacije (na grleni čakri) in vrednost spoštovanja. Krepi samozavest, intuicijo, psihične sposobnosti, ustvarjalnost in intelekt. Položen na čelno čakro, pomaga pri koncentraciji, zmanjšuje stres in sprošča, krepi vitalnost in zagotavlja globlji spanec. Zdravi čustvene nemire in travme, moškim dviguje samozavest.

Močno pomaga pri bolezni glave, glavobolu in migrenah. Pri pogostih kroničnih boleznih je priporočljivo nositi verižico ali zapestnico, ki jo čez noč očistimo v suhi posodi z Kameno strelo. Pri otrocih izboljša zgovornost in izgovorjavo.

Razprodano!

Opis

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje Amazonit: Amazonit čistimo pod tekočo, mlačno vodo.

Amazonit polnjenje: Polnimo ga na dnevni svetlobi. Ker je izjemno občutljiv na direktno sončno in na nenadne spremembe temperature, ga polnimo izven dosega sončnih žarkov.

Poreklo

Namibija

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 40 mini kristalov.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna