Amazonit & Smoky Quartz obelisk

16,90

Če si želimo zdravljenja na področju komunikacije, sta Amazonit in dimljeni kremen prava izbira za nas. Ta čudovit stolp/konica združuje lastnosti Amazonita, ki aktivira grleno čakro in zaščitno energijo Smoky Quartza, kar ustvarja en neverjeten in energijsko močan kristal. Nekateri od teh kosov vsebujejo celo Lepidolit za mir, umiritev in čustveno dobro počutje. “Druženje” s tem naravnim kristalom, bo v naše komunikacijske vzorce prineslo energijo stabilnosti, zdravljenje in pozitivnosti.

Na zalogi

Opis

Kristal Amazonita in Smoky Quartza bo preoblikoval vse negativne vibracije, ki obkrožajo našo sposobnost odkritega in jasnega komuniciranja in bo omogočil pošteno, zdravo, samozavestno in jasno izražanje. Kombinacija Amazonita in Smoky Quartza nas bo navdihnila, da globoko v sebi najdemo resnico in nam hkrati dala pogum, da pustimo strah za seboj.

Pri kristalnem zdravljenju naj bi različne oblike kristalov sevale in osredotočale energijo na različne načine. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Navodila za uporabo

Kristal lahko polnimo na dnevni svetlobi. Ker pa je Amazonit izjemno občutljiv na direktno sončno svetlobo in na nenadne spremembe temperature, ga polnimo izven dosega sončnih žarkov. Lahko ga polnimo na polni Luni, čistimo pa ga lahko tudi s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Poreklo

ZDA

Lastnosti

Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo. Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 7-8 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna