Razprodano!

Ahat modri – obesek z verižico

21,50

Modri ahat ima mehko in pomirjujočo zdravilno energijo. Ena izmed številnih zdravilnih lastnosti modrega ahata je odpiranje grlene čakre. Uporabimo ga tudi pri težavah z zdravjem in blaginjo.

Ahat je že dolgo cenjen kot talisman. Povečuje samozavest in zagotavlja jasnost uma ter nam daje  moč v težkih časih. Velja za pomirjujoč kamen, ki nam lahko pomaga, da se sprostimo in preusmerimo energijo, ko smo pod stresom. Je kamen sprememb, ki nam, ko ga nosimo, pomaga pri življenjskih spremembah in odločitvah. Ljudje že od antičnih časov, nosijo Ahate za zaščito, predvsem so ti v obliki amuletov in talismanov.

Ima nežno energijo, ki deluje na občutljiva telesa in energije, odličen je za doseganje stabilnosti in ravnotežja, v mnogih vidikih človekovega življenja. Uporabljamo ga kot kamen sreče in bogastva. Ahat s svojo energijo deluje naravnost na vzrok, namesto na simptom težave.

Opis

Ime je dobil po starem imenu reke Ahates (današnji Drilo) na Siciliji. Ahat spada v skupino Kalcedona, je izredno dekorativen, zato se iz njega izdeluje čudovit nakit.

Izboljšuje duševne funkcije ter pomaga pri jasnosti in stabilnosti. V pomoč nam je tudi pri premagovanju negativnih čustev, kot je npr. vračanje ljubezni, prav tako pa je odličen kamen za uravnoteženost ter za usklajevanje telesa in duha. Očisti in stabilizira avro, odpravi in transformira negativnost, krepi duševno funkcijo, izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti. Čeprav Ahat deluje zelo nežno in počasi, je učinek običajno trajen.

Verižica s kristali je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Obeska ne čistimo z vodo, lahko ga po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo, ki smo jo predhodno zmočili pod hladno vodo. Najbolje ga očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Ahat se čez noč napolni v skledi, skupaj z Kameno strelo. Vse vrste Ahatov, razen ognjenega, lahko polnimo za daljši čas na soncu.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.

Poreklo verižice Nemčija.

Lastnosti

Modri Ahat, ki ga boste prejeli, je velik cca 50 – 60 mm (skupaj celotna dolžina obeska 60-70 mmm).

Verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 45 cm.

Obesek – rezina Ahata je pomočena in obdelana s kovino v srebrni barvi.

Možna je izbira Ahata s pomočjo oštevilčene slike.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna