Razprodano!

Springxmas silver box

24,90

Napolni svoje baterije, sprosti svoje telo in misli ter uživaj v prihajajočih prazničnih dneh. V paket smo združili vse pripomočke, ki bodo pričarali vzdušje in popolno doživetje vaših ritualov. Si lahko zaželimo še sploh kaj lepšega?

Set vsebuje:
Aromaterapevtsko svečo “Safe Place”
Aromaterapevtsko “parno bombico” za tuširanje  evkaliptus & meta
Palčko lesa Palo Santo
Kristal Kamene strele- rastišče

Razprodano!

Kategorija: Oznaka:

Opis

Na splošno znan kot univerzalni zdravilni kristal, bo Kamena strela okrepil energijo in misli, kot tudi kanal univerzalne ljubezni, ki naj bi prinašal dobro zdravje in ravnovesje. Uporabljamo ga za zdravljenje, meditacijo, vedeževanje in zaščito. Kamena strela je odlična za krepitev energij drugih kamnov. Kamena strela vnaša moč in jasnost v razum, pomaga pri koncentraciji in spominu ter filtrira moteče dejavnike.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Aromaterapevtska sveča, te bo s kombinacijo eteričnih olj in kristala Turmalin objela, zaščitila in ti povrnila pogum. Esencialni olji nageljnovih žbic ali klinčkov spodbujata spanje, sanje in ustvarjata občutek zaščite in poguma. Dodan kristal črni Turmalin je odličen zaščitnik in nam pomaga pri prizemljitvi, saj nas resnično poveže z energijo zemlje.
Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Aromaterapevtski “shower steamer” je  kopalna bombica za prhanje. Končno lahko tudi brez kadi uživamo v aromaterapiji, medtem ko se tuširamo. Bombico preprosto postavimo na dno prhe in uživamo v dišečem vzdušju kot spa-ju. Bombica vsebuje eterično olje evkaliptusa in mete, na vrhu bombice je dodana suha meta. To so vsi razlogi, zaradi katerih bomo od danes naprej iz tuš kabine prišli popolnoma sproščeni.

Navodila za uporabo

Prižiganje Palo Santo lesa:
Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:
– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

VARNOSTNO OPOZORILO:
– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

– Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

AROMATERAPEVTSKA “PARNA BOMBICA:
Bombico preprosto postavimo na dno prhe in uživamo v dišečem vzdušju. Glavna sestavina bombice je sol, ki se bo v stiku z vodo pričela topiti in sproščati vonj eteričnih olj.

Poreklo

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.
Poreklo krstala Kamena strela: Brazilija
Poreklo sveče: Velika Britanija, kristali in les dodani ročno.
Aromaterapevtska “parna bombica” : VB

Lastnosti

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.
Kristal v setu je izbran naključno (več o velikosti in teži kristala, lahko izveš pod opisom kristala na spletni strani).
Sveča vsebuje esencialno olje klinčkov in komarčka, kristal črni Turmalin, les Palo Santa.
Aromaterapevtska “parna bombica” je velika cca. 5x5x3,5 cm in težka 70g.
Proizvodi, ki jih boste prejeli so narejeni ročno ali pa so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.  

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna