Razprodano!

Springxmas golden box

28,90

Pričaraj si magične trenutke in ustvari varen, sproščen ter miru poln prostor. Naj vonjave in izbran kristal napolnijo tvoj dom, srce in dušo ter v tvoje življenje prinesejo obilo zdravja, sreče in veselja.

Set vsebuje:
Aromaterapevtsko svečo “Safe Place”
Esencialno olje “Whiff of Happiness”
Palčko lesa Palo Santo
Kristal Selenit – palčka

Razprodano!

Kategorija: Oznaka:

Opis

Biserno beli Selenit je odličen za ustvarjanje zaščitnega energetskega omrežja okoli hiše ali prostora v katerem živimo. Postavimo ga v kote hiše ali stanovanja in tako ustvarimo varen in tih prostor, ki ne dopušča zunanjih vplivov. Zaljubljenci si ga izmenjujejo v znak sprave v kriznih situacijah odnosov. Palice Selenita lahko uporabimo za preventivno odstranjevanje vplivov drugih ljudi, zelo dobro ščitijo auro in jih je najučinkoviteje držati v roki.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Aromaterapevtska sveča, te bo s kombinacijo eteričnih olj in kristala Turmalin objela, zaščitila in ti povrnila pogum. Esencialni olji nageljnovih žbic ali klinčkov spodbujata spanje, sanje in ustvarjata občutek zaščite in poguma. Dodan kristal črni Turmalin je odličen zaščitnik in nam pomaga pri prizemljitvi, saj nas resnično poveže z energijo zemlje.
Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Razveseli svoje čute s čistim veseljem in srečo s pridihom teh čudovitih sladkih not, ki bodo dvignile tvoje razpoloženje. Esencialno olje “Whiff of Happiness” vsebuje mešanico 100% čistih eteričnih olj: olje vanilije, ingverja in mandarine (tangerine).

Navodila za uporabo

Prižiganje Palo Santo lesa:
Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:
– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

VARNOSTNO OPOZORILO:
– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

– Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

ESENCIALNA OLJA:
Olje se lahko doda milni osnovi, voskom za sveče, neodišavljenim dišečim palčkam ali stožcem, kopeli, formulacijam za nego telesa in las, domačim čistilnim izdelkom ali obstoječim neodišavljenim izdelkom. Dodajte nekaj kapljic olja v aroma difuzor, da odišavite ozračje.

Hraniti na hladnem in suhem mestu!
Samo za zunanjo uporabo.
Ne uporabljajte nerazredčenega.
Hraniti ločeno od otrok in hišnih ljubljenčkov.
Izogibajte se stiku z očmi.
V primeru zaužitja poiščite nujno zdravniško pomoč.
Prenehajte z uporabo, če se pojavi slabost, glavobol, omotica ali alergijska reakcija.

Poreklo

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.
Poreklo krstala Selenit: Maroko.
Poreklo sveče: Velika Britanija, kristali in les dodani ročno.
Esencialno olje: Indija.

Lastnosti

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.
Kristal v setu je izbran naključno (več o velikosti in teži kristala, lahko izveš pod opisom kristala na spletni strani).
Sveča vsebuje esencialno olje klinčkov in komarčka, kristal črni Turmalin, les Palo Santa.
Esencialno olje v rjavi 10 ml steklenički, priložena pipeta, pakiranje v kartonski škatli.
Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo. 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna