Watermelon Turmalin – zapestnica

12,9014,90

POMIRITEV ° SVETLOBA ° LJUBEZEN

Lubenični turmalin je zelo močan srčni kamen, ki nam pomaga pomiriti in umiriti čustva. Človeku pomaga dostopati do najglobljih delov srca in ga odkleniti, tako da ga popolnoma očisti in zaceli vse čustvene rane. Lubenični turmalin je popoln kamen za boj proti tesnobi in depresiji. Ta kamen ponuja svetlobo, ljubezen in pomlajevanje, s čimer ohranja srce in um prežeta z veseljem. Prinaša srečo, več dnevne energije, ljubezen do sebe. Pri nošenju kristala se dvigne samozavest in želja po pustolovščinah. Ljubitelji Watermelon Turmalina si radi položijo kos nakita (ogrlico, broško ali zapestnico) neposredno na srce in si tako vsak dan pomagajo v boju proti čustveni stiski.

Počisti

Opis

Dvobarvno in večbarvno coniranje, ki ga tako pogosto vidimo v turmalinskih draguljih, se zgodi, ko se elementi v sledovih spremenijo v koncentraciji ali sestavi med rastjo kristala. En sam kristal turmalina lahko vsebuje do 15 različnih barv ali odtenkov – ni čudno, da je dobil vzdevek “Mavrični dragulj”.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje Watermelon Turmalina: V toplo vodo, z zelo blagim milom, za nekaj sekund namočimo svoj nakit iz Turmalina, nato pa za čiščenje nakita uporabimo zelo mehko ščetko, na primer otroško zobno ščetko ali krtačo za čiščenje nakita.

Watermelon Turmalin polnjenje: Lubenični Turmalin postavimo pod svetlobo polne Lune ali na neposredno sončno svetlobo.

Poreklo

Madagaskar

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4mm ali 3mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino