Tigrovo oko obelisk

15,90

Tigrovo oko je kristal, ki greje, poživlja in sežiga negativne vplive. Poživlja in daje občutek več energije. Tigrovo oko združuje lastnosti, ki spodbujajo vitalnost. Če želite prevzeti odgovornost za svojo osebno moč in prevladati nad čustvenimi blokadami, je ta dragi kamen popolna izbira. Njegova drzna, spodbudna energija dela tudi čudeže, ko gre za privabljanje bogastva. Obelisk je močna oblika kristala, imenovana tudi svetlobni steber, in je znana kot simbol vstajenja. Obelisk, postavljen v bivalni ali delovni prostor, izboljša feng shui tega prostora. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Na zalogi

Opis

Tigrovo oko je kremen, pomešan z železovimi spojinami, ki zagotavljajo značilen črtasti učinek. Ima močno povezavo s soncem in sončnim pleksusom. Tigrovo oko je znano po svojem sijaju, če ga postavimo pod pravo svetlobo. Ko je kos pravilno odrezan in poliran, bomo morda lahko videli pravo tvorbo “mačjega očesa”. Mačje oko je lahka bleščeča glazura, ki prevleče kamen, vendar jo je neverjetno težko videti, razen če kristal držimo pod pravo svetlobo.

Navodila za uporabo

Kristale Tigrovega očesa, sokoljega in bikovega očesa čistimo 2-3 krat mesečno pod curkom mlačne vode. Lahko pa Tigrovo oko čez noč pustimo v suhi posodi s Hematitom ali Kameno strelo. Kristal lahko na neposrednem soncu polnimo za nedoločen čas.

Poreklo

Južna Afrika.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 7 – 9  cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino