Sokolje oko

3,506,00

Sokolje oko je odličen kamen za zdravljenje zemeljske energije in za ozemljitev energije/prizemljitev. Kamen ostrega vida, ki nam odpira oči do naše notranjosti, naše duše in nam daje vpogled v naše bitje. Omogoča nam, da vidimo, kdo v resnici smo, da lažje popravimo svoje napake. Omogoča nam sproščen pogled na svet, daje nam več strpnosti in odpornosti v sodelovanju z drugimi. Izostri naš pogled na situacije in razjasni misli ter nas pripelje do neposrednega pristopa k lažjemu reševanju različnih življenjskih situacij in nalog. Položen na čelno čakro ali Tretje oko nam pomaga najti in odstraniti vire čustvenih blokad. Verjame se, da ima Sokolje oko moč, da na površje prikaže potlačena čustva in bolezni iz preteklega in sedanjega življenja. Sokolje oko, na katerem so zlate barve, stabilizira občutek lastne identitete in samozavesti na popkovni čakri.

Kristal 1 kos

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Je najstarejša oblika Tigrovega očesa, ki je doživela delno psevdomorfozo. V nasprotju s Tigrovim očesom namesto azbesta vsebuje Crokodolit (modri azbest). Minerali sokoljega očesa niso bili izpostavljeni delovanju kovine, zato Crocodolite ni spremenil barve v zlato-rumeno.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Oko sokola enkrat mesečno očistimo pod curkom mlačne vode. Kristale, uporabljene pri terapiji, očistimo po vsaki uporabi. Sokolje oko se polni neposredno na soncu, dokler se ne ogreje. Priporočajo se tudi, da ga enkrat na mesec napolnimo s Kameno strelo in Tigrovim očesom, ali pa ga čez noč hranimo v posodi s kristali Hematita.

Poreklo

Južna Afrika.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal velikosti S, je velik cca. 2,5 cm (20-30 g) in bo izbran naključno.

Kristal velikosti M, je velik cca. 3,5 cm (30-45g) in bo izbran naključno.

Kristal velikosti L, je velik cca. 4,5 cm (50-70g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino