Smoky Quartz

3,50

Zdi se, da dimljen kremen, v barvi polnočnega oblaka pod polno Luno, ujame vse skrivnostne užitke mističnega sveta, vendar je njegova resnična moč v močnih lastnostih ozemljitve in prizemljitve. Nevtralizira vse negativnosti, ki plujejo po naši poti, zato Smoky Quartz deluje kot čvrsto sidro v nevihti. Je multivitaminska čarovnija za dušo, ki služi pri razstrupljanju, deluje kot ojačevalec pozitivne energije in kot talisman.

Na zalogi

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Srebrnemu dimu podobna barva je posledica naravnega obsevanja te sorte kremenovega – silicijevega dioksida. Njegove močne ozemljitvene lastnosti izhajajo iz dejstva, da je sestavljen iz vseh najbogatejših darov na zemlji – blata, gline ter zemlje in pepela, ki se združijo v kristal Smoky Quartz. Je odlična podpora za premagovanje strahov, ki nas držijo na mestu, in za spodbujanje, da se odrečemo situacijam, ki ne služijo našemu višjemu namenu. Vsi vemo, da imata strah in tesnoba neposreden vpliv na telo, Smoky Quartz pa zagotavlja, da teh napetostih ni več, da je naš spanec miren in bogat ter hkrati daje fizičnim celicam čas, da se pozdravijo.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Smoky Quartz se nekaj minut temeljito čisti pod tekočo vodo ali čez noč v skledi z vodo. Včasih je priporočljivo, da ga postavimo poleg kristala Hematita, da ga izpraznimo ali očistimo.

Polnjenje: Polnimo ga neposredno na soncu ali pa pod polno Luno

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 20  – 25 mm (5-10 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino