Smaragd surov

12,90

Smaragd je izjemen podporni kamen na delovnem mestu. Povečuje duševno ostrino, krepi spomin in navdihuje zgovornost. Naravni smaragd ali kamen, ki ga držite pet minut na dan, prinaša hiter priklic dejstev in je idealen za poklice, kjer je vizionarski vpogled pomembna prednost.
Smaragd prinaša pomirjujoče duševno in čustveno ravnovesje, zaradi česar je izjemno koristen pri spodbujanju sodelovanja in razumevanja znotraj skupine ljudi. Pomaga tudi pri lajšanju klavstrofobije. Je kamen regeneracije in okrevanja, ki prinaša svežino in vitalnost, ljubezen in sočutje – tako do sebe kot do drugih.

Na zalogi

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Smaragd je splošno priznan dragi kamen, ki je ljudem znan že od antičnih časov. Odlikuje ga osupljiva temno zelena barva, ki je posledica majhne primesi kroma v njegovi strukturi. V starem Egiptu so bili še posebej znani smaragdi iz Kleopatrinih rudnikov. Evropa je videla prve smaragde po zaslugi španskih raziskovalcev Južne Amerike. Ta kamen bi naj lajšal epilepsijo in se lahko uporablja za preprečevanje vročine, glavobolov, alergij in sinusitisa. Lajša tudi ekceme, izpuščaje in draženje kože. Smaragd se lahko uporablja za povečanje plodnosti in za podporo med porodom.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje:  Smaragd je zelo občutljiv mineral, ki nase veže vse negativne vibracije iz našega telesa. Če je ta energija premočna, agresivna ali nečista ter se ne čisti pravilno in pogosto, se zgodi, da kamen preprosto poči. V nekaterih primerih dobesedno eksplodira. Zato ga je treba po vsaki uporabi ustrezno očistiti pod tekočo vodo. Ne sme se čistiti z ultrazvokom ali paro, prav tako ne sme biti izpostavljen prekomerni toploti. Polnimo ga podnevi, vendar zelo kratko na posredni sončni svetlobi ali čez noč v suhi posodi z Rubinom ali Kameno strelo.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 5 in 6 cm (80-100 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino