Sladkovodno perlasto uho – smudging posoda

11,90

Sladkovodna, perlasta školjka je odličen pripomoček pri ritualu sežiganja zeliščnih zvitkov, lahko pa služi tudi kot posoda za kristale, saj ima naravna biserna lupina izjemno duhovno vrednost. Predvsem je odlična za tiste, katerim visoki cilji in stališča povzročajo stres. Za biserno školjko se običajno verjame, da prinaša blaginjo in se pogosto uporablja pri mističnem delu ter za povečanje intuicije in domišljije.

Na zalogi

Opis

Sladkovodne biserne školjke so zelo redka vrsta školjk. Podobne so školjkam, ki jih najdemo na morju, vendar živijo le v sladki vodi – v rekah in potokih. Kot že ime pove, lahko v njih zraste biser, čeprav je to dokaj redek pojav.

Čeprav večino naravnih biserov najdemo v ostrigah, jih seveda najdemo tudi v številnih različnih vrstah sladkovodnih školjk. Naravni biseri so v različnih barvah, njihovo barvo pa narekuje matična lupina. Najpogostejša je bela, sledi ji roza.

Domneva se, da sijaj (orient) biserov spodbuja notranjo modrost in neguje ljubezen. Biseri pomenijo tudi nedolžnost in vero. Biseri so simbol za povečanje osebne integritete, razkrivanje resnice, povečanje iskrenosti in zavirajo neskromno vedenje. Biseri predstavljajo modrost, pridobljeno z izkušnjami. Verjame se, da perlasti dragulji nudijo zaščito uporabniku, pritegnejo pa tudi srečo in bogastvo. Poleg tega biseri govorijo o čistosti in integriteti uporabnika.

Lupine školjk nosijo v sebi žensko energijo in so simbol rojstva, sreče in vstajenja.

Navodila za uporabo

OPOZORILO:

Pri gorenju ali sežiganju v lupini obvezno zaščitite površino, na kateri leži lupina, saj se lahko lupina precej segreje in poškoduje površine pod njo.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Velikost školjke je približno 15 x 11 cm. 

Školjka je delo matere narave, zato se lahko velikost in barva malenkost razlikujejo. Školjka, ki jo boste prejeli, bo izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino