Shasta sage

7,90

RAVNOVESJE ° ČIŠČENJE ° INTUICIJA

Sladkast, meden vonj Shasta žajblja, bo naš prostor očistil vseh negativnih in starih energij. Dim, ki nastane pri sežiganju Shasta žajblja, bo uravnovesil naša energetska neravnovesja, izboljšal lastno intuicijo in nas odlično pripravil na ritual meditacije.

Na zalogi

Opis

Pri žajblju se vse vrti okoli elementa zemlje, je osredotočen na tretje oko in zato žajbelj spodbuja duhovno prebujanje. Žajbelj Shasta raste ob vznožju vulkanske gore v severni Kaliforniji in je napolnjen z žensko energijo.

Shasta Sage se uporablja za čiščenje osebe ali prostora, prižgemo ga pred pripravami na ritual, saj pomaga ustvariti sveti prostor (npr. pri meditaciji in jogi). Žajbelj Shasta je znan tudi kot puščavski žajbelj ali modri žajbelj in ga nabirajo na gori Shasta v severni Kaliforniji.

Shasta Sage nosi s seboj številne duhovne in zdravilne lastnosti gore Shasta, saj raste v popolni divjini. Vonj Shasta žajblja je mehkejši in slajši od belega žajblja, kar je lahko prijetno doživetje za tiste, ki jim vonj belega žajblja ni všeč. 

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Shasta, ki se nahaja na gori Shasta v severni Kaliforniji. Pobirajo ga ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino