Razprodano!

Selenit posodica

11,90

Posodica iz kristala Selenit, je odlično darilo za zbiratelje kristalov in seveda za vse tiste, ki se s kristali ukvarjajo profesionalno. Selenit je s svojimi čistilnimi lastnostmi znan po tem, da ga ni potrebno čistiti in, da lahko hitro napolni naše najljubše kamne. Kristale preprosto postavimo v skledo iz Selenita in energija kristala bo naše kristale ter kristalni nakit napolnila z visoko vibracijsko energijo.

Razprodano!

Opis

Veliko naših strank nas sprašuje, kako skrbeti za svoje kristale. Zelo pomembno je, da vsakič, ko kupimo ali prejmemo nov kristal v svojo zbirko, da ga očistimo in napolnimo. Kristali namreč absorbirajo energijo iz okolja in zagotovo ne potrebujemo neželenih vibracij, ki bi lahko s kristalom prišle v naš dom ali življenja.

Navodila za uporabo

Kako očistiti svoje kristale in kristalni nakit s selenitsko skledo:

Postavite svoje kristale v skledo iz Selenita za nekaj ur.

Pustite svoje kamne v posodi kolikor želite, kristali imajo radi energijo Selenita.

Priporočamo, da kristale, ki jih uporabljate vsak dan, hranite v posodi Selenita takoj po uporabi, za nedoločen čas.

Nikoli ne uporabljajte novih kristalov, preden jih ne očistite.

V skledo iz Selenita lahko položite svoj kristalni nakit ali druge majhne zdrobljene kristale. Zaradi visoke vibracije lahko posoda Selenita očisti vaše najljubše kamne in hkrati vnese harmonijo v vaš dom.

 Kako skrbeti za svojo posodo iz Selenita:

Mehka energija Selenita odmeva z Luno, zato napolnite svojo posodo tako, da jo postavite pod mesečino nove ali polne Lune.

Selenit je zelo mehak kristal, ki ga voda lahko poškoduje, zato posode ne umivajte z vodo in jo hranite stran od vodnega vira.

Selenit se zlahka praska in lušči, čistite ga le z mehko, suho krpo.

Poreklo

Maroko.

Lastnosti

Višina posodice 3cm, premer posodice 6,5 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino