Razprodano!

Rubin Kianit srce

19,90

V južni Indiji sta dva kristala, ki sta se odločila, da se bosta združila v enega. Živahni Rubin in hladen Kianit. Ti dve mogočni skali sta se združili, da bi v naša življenja prinesli veličino. Rubin je močan in pogumen, medtem ko je Kianit miren in pomirjujoč. Čeprav se morda zdita tako različna, v kombinaciji odlično delujeta skupaj. Rubin v Kianitu je zelo poseben kamen, ki je tukaj, da pomladi in spremeni celotno energijsko telo, hkrati pa izžareva pozitivno energijo skozi celotno avrično polje. Je kamen poguma, jasnosti in vesele strasti in nam pomaga ugotoviti/razkriti, kaj potrebujemo, da ostanemo uravnovešeni in zaščiteni pred vso negativnostjo.

Razprodano!

Opis

Rubin daje energijo in ima aktivacijski učinek. Aktivira srčno čakro in spodbuja strast, motivacijo, entuziazem, spontanost, spolno aktivnost, pozitivno naravnanost in obilje. Krepi jasno vizijo in koncentracijo ter tako pomaga pri postavljanju realnih ciljev. Tudi fizično kristal Rubin daje moč in vitalnost in je zato protistrup za izčrpanost in apatijo. Rubin naj bi razstrupljal in pozitivno vplival na krvni obtok, zvišano telesno temperaturo, ledvice, reproduktivne organe, vranico in nalezljive bolezni.

Kianit, je sijajen mehak kamen s plastno strukturo. Običajno je moder in ta barva daje Kianitu tudi ime (po grški besedi kyanos, kar pomeni “modro”). Kianit spodbuja jasnost uma, logično sklepanje in iskrenost. Je tudi kamen, ki spodbuja samoizražanje in komunikacijo. Je primeren kamen za pevce in ljudi, ki morajo javno govoriti. Na fizični ravni naj bi Kianiti imel pozitiven učinek na majhne možgane, motorični sistem, mišice, ščitnico, ledvice, ledvice in grlo.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: 

Najboljši način za čiščenje Rubin – Kianita je uporaba navadne milnice in mehke krpe. Pazite, da dobro sperete in odstranite ostanke milnice. Da napolnimo kristal, ga lahko preprosto postavimo za nekaj ur v mesečino ob polni luni. Lahko ga napolnimo in očistimo z zeliščnimi zvitki ali Palo Santom ali ga čez noč skrijemo pod zemljo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal srce, ki ga boste prejeli je velik 50x45x22 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino