Razprodano!

Rožmarin & Kamena strela

14,90

JASNOST ᵒ ČIŠČENJE ᵒ ENERGIJA

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Ta sveča oddaja močne čistilne in prečiščevalne vibracije, prav tako pa pomaga očistiti prostor negativnih energij. Esencialno olje rožmarina prav tako izboljša razpoloženje, pomaga zmanjšati stres, ustvari občutek miru in sprošča. Kamena strela zavrača vse negativne sile, misli, energije in zla. Ščiti in ohranja našo avro, odstranjuje blokade in neskladje duše, razsvetljuje naše občutke, mnenja in nas napolni z novo življenjsko energijo.

Razprodano!

Opis

Ta sveča oddaja močne čistilne in prečiščevalne vibracije, prav tako pa pomaga očistiti prostor negativnih energij. Rožmarin je povezan z ljubeznijo, prijateljstvom in spominom. Uporablja se za privabljanje ljubezni in zato velikokrat sveče z vonjem rožmarina, uporabljajo na porokah kot simbol ljubezni. Pomaga pri spominu, mentalni jasnosti in učenju. Nazadnje naj bi rožmarin koristil tudi čustvenemu duhu, mladostnemu pogledu in prijetnim spominom. Esencialno olje rožmarina prav tako izboljša razpoloženje, pomaga zmanjšati stres, ustvari občutek miru in sprošča.

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. S svojo energijo simbolizira “svetlobo na Zemlji”. Deluje kot katalizator in energetski transformator, saj negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in njen transcendentalni vodnik. Zavrača vse negativne sile, misli, energije in zla. Ščiti in ohranja našo avro, odstranjuje blokade in neskladje duše, razsvetljuje naše občutke, mnenja in nas napolni z novo življenjsko energijo. Uči nas, kdo smo, zavrača slabo karmo in osvobaja našo pot do popolnosti. Kamena strela je kristal, ki zelo pozitivno vpliva na duhovno in duševno stanje in je odlična preventiva pred različnimi boleznimi.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma    ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: rožmarin

KRISTAL: kamena strela

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja klinčkov, mete in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna