Roževec masažna gobica

19,90

Kristal Roževca vsebuje energijo ljubezni, zaradi česar je popoln kamen za vnašanje ljubečih vibracij v našo samooskrbo in prakso ljubezni do sebe. Privoščite si (samo)masažo kot del svojega obreda – ljubezni do sebe. Ergonomska oblika omogoča enostavno držanje in omogoča globoko masažo tkiva ter posledično hitrejšo in boljšo absorpcija negovalnih proizvodov.

Na zalogi

Opis

Ko gre za nego kože je Roževec odličen za zmanjševanje zabuhlosti, glajenje gub in ker z njim spodbujamo krvni obtok je odličen za boljše delovanje limfe. Položen na kožo zmanjšuje vnetja in stres, znan je po tem, da pomaga umiriti kožo (hladilni užinek) in zmanjša videz rdečice. Rožni kremen spodbuja nežnost in ljubezen ter spodbuja pozitivne čustvene interakcije, kako (spet) ljubiti sebe in druge. S svojimi rožnatimi toni v nas prebudi nežnost, mir, prijateljstvo in nesebično ljubezen. Spodbuja zvestobo v ljubezni in prijateljstvu. Njegov sijaj je dotik, ki si ga želi vsaka duša. Ustvarja strpnost in razumevanje do drugih mnenj, pogledov, vedenj in še posebej do tistih, ki širijo naša življenjska obzorja.

Navodila za uporabo

Ta dvokončni valj se lahko uporablja za masažo obraza, vratu in oči ter pomaga pri boju proti gubam in zmanjšanju zabuhlosti. Gobico držimo v roki in jo obrnemo glede na vrsto masaže (ožji del za obraz, širši del za telo – ali obratno), z zgornjo površino pa z nežnimi, krožnimi gibi masiramo obraz, vrat ali kateri koli drug del telesa. Občutili bomo takojšnje olajšanje in sprostitev.

Vsakodnevna masaža poveča pretok krvi in ​​poveča oskrbo s kisikom, kar zagotavlja, da se hranila in vlaga hitreje absorbirajo v kožne celice. Valjček lahko uporabljamo tudi za lajšanje stresa v obraznih mišicah, kjer se s staranjem kopiči veliko napetosti. Masaža trdih obraznih mišic okoli čeljusti, lic in čela je lahko zelo terapevtska in pomaga sprostiti obraz.

Masažna gobica je odličen pripomoček za masažo in sprostitev, za lajšanje bolečin v mišicah ali napetostnih glavobolov. Masažni pripomoček uporabimo z rahlim pritiskom ali kroženjem na obrazu, vratu ali ramenih in uživamo v prijetni masaži kjer koli in kadar koli želimo. Za še boljši učinek in rezultat, lahko masažno gobico uporabimo v kombinaciji z naravnim oljem.

(Pri masaži z mineralnimi pripomočki uporabljamo samo nevtralna olja!)

Za še boljši občutek sprostitve predela okoli oči, lahko gobico predhodno hranimo v hladilnik

Valjček je po vsaki uporabi potrebno očistiti z vodo in alkoholom.

Lastnosti

Vsak kos masažne gobice je unikaten in naraven. Barva in videz se lahko rahlo razlikujeta od slik in od posameznega kosa. Masažna gobica je velika cca. 3,5 – 4 cm in bo izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino