Red Velvet set

19,90

Set “Red Velvet” je krasna izbira za nekoga, ki se s svetom kristalov in naravnih kadil šele spoznava. Naj bodo hladni, zimski večeri priložnost za spoznavanje kristalov, prižiganje Palo Santa in pitje okusnega zeliščnega čaja. Si lahko zaželimo še sploh kaj lepšega?

V setu:

1x Kamena strela rastišče M

1x Ametist rastišče S

1x zeliščni čaj “Angels Wings”

3x les Palo Santo

Na zalogi

Opis

Na splošno znan kot univerzalni zdravilni kristal, bo Kamena strela okrepil energijo in misli, kot tudi kanal univerzalne ljubezni, ki naj bi prinašal dobro zdravje in ravnovesje. Uporabljamo ga za zdravljenje, meditacijo, vedeževanje in zaščito. Kamena strela je odlična za krepitev energij drugih kamnov. Kamena strela vnaša moč in jasnost v razum, pomaga pri koncentraciji in spominu ter filtrira moteče dejavnike.

Ametist je naravni pomirjevalec, blaži stres in obremenitve, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost in odpravlja negativnost. Ametist aktivira duhovno zavedanje, odpira intuicijo in krepi psihične sposobnosti. Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij.  V kolikor ga hranimo v spalnici, bo poskrbel za dober spanec, prav tako pa nam pomaga, da se lažje spomnimo svojih sanj. 

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Okusna sadno – zeliščna mešanica čaja Pu Erh (rdeči čaj), mate čaja, koprive, korenčka, liofiliziranih borovnic, ognjiča, sleza, liofiliziranih jagod in liofiliziranih malin. Čaj Pu Erh čisti toksine in proste radikale. Kombinacija zelišč uporablja svoje oksidativne lastnosti za zagotavljanje povečane ravni kisika, kar izboljša cirkulacijo in pretok naše krvi.

Navodila za uporabo

Prižiganje Palo Santo lesa:

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

 

Priprava čaja:

2-3g čaja na 200 ml vode, segrete na 90-95ºC. Pred pitjem pustimo stati 4-5 minut.

Poreklo

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristalov: Kamena strela Brazilija, Ametist Urugvaj.

Poreklo zeliščnega čaja: Velika Britanija

Lastnosti

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristali v setu so izbrani naključno (več o velikosti in teži posameznega kristala, lahko izveš pod opisom kristala na spletni strani).

10g čaja v stekleni steklenički (Pu Erh rdeči čaj, mate čaj, kopriva, korenček, liofilizirane borovnice, ognjič, slez, liofilizirane jagode in liofiliziranih maline).

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino