Puščavska roža (Desert rose)

7,90

Pesek simbolizira čiščenje. Simbolizira čiščenje čustev v težkih trenutkih, ki razreši duševni nemir in napetost. Odstrani čustvene blokade, ki se kaže z blaženjem agresije, jeze in negativnih čustev. Po dolgem in napornem potovanju očiščenja in kaosu pride čas notranjega miru in harmonije. Krepi občutek varnosti in razvija samozavest. Krepi odločnost pri postavljanju prizadevanj in ciljev, povezanih z delom. Puščavska roža uporablja energijo ognja, ki daje navdušenje, toplino, svetlobo, osvetljenost in aktivnost. V naravi je povezana z moško Yang energijo topline, akcije, idej, čustev in strasti. Tradicionalno se postavi na južni del hiše ali sobe. Uporaba energije tega poldragega kamna v pisarni ali na domu bo izboljšala vaš položaj v družbi in družini. Ti poldragi kamni ščitijo premoženje in dragocenosti. Pomaga pri lajšanju potovalne slabosti.

Kristal 1 kos

Na zalogi

Opis

So naravna mojstrovina, ki jo ustvarjajo veter, pesek in voda, ki jih vodi nevidna roka iz vesolja. Zrna peska so ujeta v mavec, zato je vsaka roža videti povsem drugačna in neponovljiva. Pojavlja se le v zelo suhem podnebju, zato ga najdemo v sedanjih puščavah ali na mestu nekdanjih puščav.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Puščavsko rožo je treba občasno očistiti tako, da jo rahlo poškropimo z vodo (pazite, da se ne drobi) in jo napolnimo neposredno na sončni svetlobi.

Poreklo

Meksiko.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere in oblike rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 5-7cm, težek je med 120 in 140g in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino