Opalit srce

9,90

Kamen večnosti in miru. Prinaša odkrivanje in razumevanje našega bitja in svobode duha. Daje mir, vedrino, moč in upanje. Ta čudovit sintetični kamen stabilizira nihanje razpoloženja in lajša utrujenost. Je idealen kamen za meditacijo. Izboljša komunikacijo na vseh ravneh in predvsem na duhovni. Odstranjuje energijske blokade na čakrah. Osvobaja nas strahov in skrbi, sprošča in nam pomaga uživati ​​v seksu. Pri delu nam pomaga pri doseganju ciljev in poslovnem uspehu.

Na zalogi

Opis

Za razliko od mnogih drugih kristalov je Opalit sintetični kamen, ustvarjen iz stekla. Kot tak ima za duhovne namene precej drugačen pomen v primerjavi z drugimi naravnimi kamni, ki prihajajo iz Zemlje. Kot pri vseh kamnih, ki jih je ustvaril človek, je treba Opalit uporabiti za preprostejše izzive v življenju, kjer je njegov namen najbolj opazen. Nazadnje, Opalit je na voljo v številnih različnih oblikah in velikostih. To dodatno dokazuje njegovo sposobnost oblikovanja v nekaj novega. Ne glede na to, ali imate raje mehke, nežne oblike srca ali pa zaobljene robove kocke, moč Opalita ostaja vedno enaka.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Opalit čistimo pod tekočo vodo, s pomočjo dima Palo Santo lesa ali izbranega zeliščnega zvitka. Lahko ga polnimo neposredno in neomejeno na sončni svetlobi ali pa pod mesečino polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino