Need to Relax – sveča

14,90

 AMETIST ᵒ SIVKA ᵒ KOMARČEK

Ta sveča prinaša samozavest, mir in globoko sprostitev.

Na zalogi

Opis

Sivka je pogosto povezana z ljubeznijo, umirjenostjo in predanostjo do samega sebe. Zažiganje vonja sivke med meditacijo nam pomaga, da se sprostimo, odpremo svoj um in se osvobodimo. Sivka je tudi zelo zaščitna rastlina, ki pomaga odganjati negativne energije. Ker že sam vonj sivke olajša um, čustva in duha, je zelo koristna za vsakogar, ki se spopada z občutki tesnobe ali stresa. Zaradi svojih pomirjujočih in poživljajočih lastnosti se sivka pogosto uporablja za zdravljenje nespečnosti ali kadar koli je potrebna globoka sprostitev.

Komarček spodbuja strpnost, sočutje in razumevanje. To olje, pomaga povečati naš pogum in nam omogoča, da v mislih predvidimo rezultate svojih dejanj. Pomaga pri povečanju duševne moči za spopadanje s ponavljajočimi se ali neželenimi miselnimi oblikami in, da lažje opustimo skrbi in nesrečne spomine.

Ametist učinkovito blaži strah, jezo, harmonično združuje različne energije, usklajuje ljubezensko življenje v odnosih med moškim in žensko. Odstrani strahove in skrbi ter doda miren in brezskrben spanec. Razvija občutek sreče in tako lajša bolečino žalosti.

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: Eterični olji Sivke in Komarčka

KRISTALI: Ametist

CVETJE: Sivka

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

 

OPOZORILO:

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost sveče.

Sveče so izdelane iz 100% čistega eteričnega olja rožmarina in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljno uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino