Razprodano!

Mother of Pearl – zapestnica

9,90

LJUBEZEN ° SREČA ° KOMUNIKACIJA

Domneva se, da sijaj (orient) biserov spodbuja notranjo modrost in neguje ljubezen. Biseri pomenijo tudi nedolžnost in vero. Biseri so simbol za povečanje osebne integritete, razkrivanje resnice, povečanje iskrenosti in zavirajo neskromno vedenje. Biseri predstavljajo modrost, pridobljeno z izkušnjami. Verjame se, da perlasti dragulji nudijo zaščito uporabniku, pritegnejo pa tudi srečo in bogastvo. Poleg tega biseri govorijo o čistosti in integriteti uporabnika. Lupine školjk nosijo v sebi žensko energijo in so simbol rojstva, sreče in vstajenja. Resonančne energije biserne matere bodo izboljšale vaše komunikacijske sposobnosti in vas vodile pri učinkovitejšem izražanju.

Razprodano!

Opis

Najpogostejši vir tega materiala so ušesa in biserne ostrige (školjke). Pogosto je v belih, sivo belih in bledo rožnatih tonih. Ime “biserna mati” izvira iz latinskega izraza “mater perlarun”. Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino