Razprodano!

Morsko uho – smudging posoda

10,90

Če se sprašujete, kakšno skledo je treba uporabiti za zeliščne zvitke, je lupina morskega ušesa odlična izbira.

Razprodano!

Opis

Kakšen pomen ima morsko uho v ritualih sežiganja?
Vključitev morskega ušesa v ritual sežiganja zeliščnih zvitkov pomeni, da vključujemo vse štiri zemeljske prvine: školjka predstavlja vodo, dim predstavlja zrak, zeliščni zvitki predstavljajo zemljo in ko se prižgejo, predstavljajo ogenj. Vsak element je ključnega pomena za uskladitev in uravnoteženje vašega rituala sežiganja. Ko držimo v roki morsko uho, enega izmed čudežnih naravnih zakladov, se dotaknemo oceanske frekvence, napolnjene z umirjenimi, pomirjujočimi vibracijami.

Kaj simbolizira morsko uho?
Karkoli iz morja bo naravno vzbudilo avro miru. Morsko uho simbolizira potrpežljivost, ljubezen, sočutje in mir. Medtem ko zelišča in korenine služijo kot zračni element.

Zakaj sežigati zvitke v morskem ušesu?
Lupina školjke ujame vase moč oceana in v naše rituale sežiganja vlije mirno in zdravilno energijo. V času stresa, sežiganje zeliščnih zvitkov s pomočjo školjke, prekrije naš um, telo in duha s popolno tišino.

Kaj je duhovni pomen morskega ušesa?
Uho naj bi okrepilo občutke miru, sočutja in ljubezni. Ima prijetne tople, nežne vibracije. … Morsko uho je odličen spremljevalec, ko potrebujemo vodstvo v odnosih, saj krepi in podpira komunikacijo, sodelovanje, zavezanost in kompromis, kar vodi v harmonijo in ravnotežje.

Navodila za uporabo

OPOZORILO:

Pri gorenju ali sežiganju v lupini obvezno zaščitite površino, na kateri leži lupina, saj se lahko lupina precej segreje in poškoduje površine pod njo.

Poreklo

Mehika

Lastnosti

Velikost školjke je približno 10,5 x 8 cm. Školjka je svetleča, v odtenkih roza, vijolične, modre in zelene barve. Školjka je delo matere narave, zato se lahko velikost in barva razlikujejo. Školjka, ki jo boste prejeli, bo izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino