Moonstone s turmalinom – surov

3,90

Beli mesečev kamen ima za tistega, ki ga nosi čarobno vrednost. Uporablja se za privabljanje bogastva, za večjo intuicijo in privabljanje uspeha v ljubezni ter povečanje plodnosti. Beli mesečev kamen pomaga pri uravnavanju bioritma telesa in energetskih ciklov. Močno vpliva na reproduktivni sistem žensk, izboljša plodnost in olajša nosečnost in porod, lajša menstrualne težave in življenjske spremembe, uravnava hormonski sistem in odpravlja zadrževanje tekočine. Ta kamen nas obdaja z optimizmom in krepi pozitivno razmišljanje (to je nekaj zelo koristnega, saj na ta način v svoje življenje privabljamo le dobre stvari). V kombinaciji s črnim turmalinom, nam bo mesečev kamen nudil zaščito pred negativno energijo.

Na zalogi

Opis

Mesečev kamen je prosojen in je na voljo v beli in sivi barvi, pa tudi oranžni, zeleni, modri, roza, rjavi in ​​mavrični. Pomen Moonstone je ženska energija in novi začetki. Tako kot žareče sidro neba nas čarovnija Mesečevega kamna očara s svojo svetlo žensko energijo.

Beli mesečev kamen, z najjasnejšo belo svetlobo, ujame upanje in obljubo nove Lune. Ta kamen je velik povečevalec čustev, vendar to počne na način, ki ne ogroža ravnovesja. 

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Beli Moonstne se čisti po vsaki uporabi, nekaj minut pod curkom mlačne vode ali čez noč, skupaj z Kameno strelo. Najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca 30 x 30 mm (30-40 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino