Razprodano!

MĀYĀ set

13,80

Z uporabo seta “Māyā”, boste v sebi znova prebudile vašo ženstvenost ter obnovile energijo v svojem telesu. Polne energije in moči, se boste lahko lažje spopadale v vsakodnevnimi tegobami in stresom. Vzemite si čas samo zase in se med ritualom sežiganja zvitka ter ob sproščanju kristalne energije ponovno prizemljite in obudite žensko v sebi.

Set vsebuje:

Morning Glory zvitek

Kristal Ametist

Kristal Jantar

Razprodano!

Opis

Jantar – Kopal

V naša življenja prinaša svetlobo in voljo do življenja ter nas navdaja s pogumom in močjo. Krepi odločnost in samozavest. Pomirja, lajša stanje depresije in stresa. Izboljšuje spomin in koncentracijo. Velja za kamen, ki prinaša srečo na vseh področjih našega življenja.

Ametist

Ametist je naravni pomirjevalec, blaži stres in obremenitve, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost in odganja negativnost. Ametist aktivira duhovno zavedanje, odpira intuicijo in krepi psihične sposobnosti.

Morning Glory žajbelj

Beli žajbelj za zaščito in čiščenje, cvetovi nageljnov za srečo in veselje, vrtnice za ljubezen ter marjetice za svetlobo. Zvitek belega žajblja in pisanih cvetov, je popolna kombinacija, s katero pričnemo ali zaključimo svoj dan. Morning Glory zvitek, je kot nalašč za čiščenje prostora, čiščenje telesnih energij in pa za ponovno prizemljitev. Uporabimo ga pred spanjem, da preženemo slabe sanje ali zjutraj za zaščito. Kakorkoli že, ta zvitek nam bo pomagal stopiti v prijetno jutro in še lepši dan.

Māyā v Sanskrtu pomeni čarovnijo, iluzijo, ime Mayu v japonščini pomeni resnico. V nepalščini pomeni Maya ljubezen, stari Perzijci so izrekli besedo Maya, kadar so hoteli povedati da je nekaj čudovito, Maori pa so besedo Maya uporabljali za mamo.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Organsko cvetje je trajnostno vzgojeno na Nizozemskem.

Kristal Jantar – Kopal: Kolumbija

Kristal Ametist: Brazilija

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Kristal Jantar – Kopal: Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo. Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Kristal Ametist: Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo. Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino