Malahit srce

7,90

Malahit že od antičnih časov simbolizira ženskost, ženske erotične lastnosti – predvsem privlačnost, zapeljivost in radovednost. Odsev in preliv njegovih svetlih in temnih barv simbolizira, da se vse spreminja in da moramo živeti v skladu s spremembami, da bi razumeli lepoto življenja in v njem poskusili uživati. V nas prebudi močno ljubezen do narave in nas usmeri k življenju po njenih zakonih. Poleg tega je Malahit kamen ustvarjalnosti, upanja in zaupanja. Z njim odstranjujemo blokade, ki nam prepovedujejo uživanje v intenzivni lepoti življenja. Malahit nevtralizira čustvene težave ter daje duši mir in harmonijo.

Na zalogi

Opis

To je kamen, ki je znan po njegovi pomirjujoči naravi in zato dobro znižuje krvni tlak, njegova pomirjujoča Malahit deluje tudi v harmoniji s kostmi in spodbuja hitro celjenje zlomljenih kosti, raztrganih mišic in težav s sklepi. Zahvaljujoč močni ženski energiji je Malahit tudi kamen, ki pomaga pri menstruaciji, kot so menstrualni krči in zaradi njegove energije je telo v boljši harmoniji pri porodnih bolečinah.

Navodila za uporabo

Malahit že od antičnih časov simbolizira ženskost, ženske erotične lastnosti – predvsem privlačnost, zapeljivost in radovednost.

Poreklo

Zambija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik 3×3 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino