Razprodano!

Komarček & rdeči Jaspis

14,90

PRIZEMLJITEV ᵒ MOČ ᵒ RAVNOVESJE

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Naj vse skrbi odplavajo daleč stran. S poživljajočim sladkim komarčkom, ustvarimo pomirjujoče vzdušje, spodbuja strpnost, sočutje in razumevanje. Rdeči Jaspis simbolizira vitalno življenjsko energijo, njegova zemeljska barva pa aktivira našo voljo, odločnost in vzdržljivost.

Razprodano!

Opis

Naj vse skrbi odplavajo daleč stran. S poživljajočim sladkim komarčkom, ustvarimo pomirjujoče vzdušje med masažo, namakanjem v kopeli ali kadar koli potrebujemo nekaj časa zase, stran od vsakdanjega vrveža. Eterično olje komarčka ima značilno sladko, zemeljsko aromo, podobno kot janeževo seme. Komarček spodbuja strpnost, sočutje in razumevanje. To olje, v sinergijski kombinaciji z rdečim Jaspisom uporabimo, da ozavestimo naše namene in da lahko sebe ali situacijo opazujemo z višje perspektive. Komarček pomaga povečati naš pogum in nam omogoča, da v mislih predvidimo rezultate svojih dejanj. Pomaga pri povečanju duševne moči za spopadanje s ponavljajočimi se ali neželenimi miselnimi oblikami in, da lažje opustimo skrbi in nesrečne spomine.

Rdeči Jaspis simbolizira vitalno življenjsko energijo. Njegova zemeljska barva aktivira našo voljo, odločnost in vzdržljivost. Stabilizira in uravnoteži energijo. Po starodavnih tradicijah so ga imenovali mati vseh kamnov. Verjame se, da prenaša elementarno moč, modrost, potrpljenje z Zemlje, na kateri živimo. Njegove močne vibracije čiste energije nam dajejo skromnost, sočutje, potrpljenje in željo po dobrih dejanjih. Zato ga imenujejo kamen čednosti in pravičnosti.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma    ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Južna Afrika

Lastnosti

VONJ SVEČE: komarček in sivka

KRISTAL: rdeči Jaspis

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja klinčkov, mete in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna