Razprodano!

Klinčki & črni Obsidian

14,90

MOČ ᵒ LJUBEZEN ᵒ RAST

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Eterično olje nageljnovih žbic in kristali črnega Obsidiana, nas bodo dvignili, ko smo v stiski, prav tako nam bodo pomagali pri bolj jasnem razmišljanju in nam povrnili občutek poguma, da se bomo lažje pripravili na prihajajoči dan. Nageljnove žbice pomagajo pri odstranjevanju skrite in toksične energije iz prostora okoli nas: na površinah, v zraku ali okolju. Obsidian pa nas bo s svojo energijo, zaščitil pred negativnostjo.

Razprodano!

Kategorija:

Opis

Nageljnove žbice ali klinčki so mentalno poživilo, ki spodbuja spanje, sanje in ustvarja občutek zaščite in poguma. Nageljnove žbice pomagajo razbiti stare vzorce vedenja, duševne misli ali blokade ter preusmeriti negativna čustva ali ponavljajoče se težnje. Učinkovito pomagajo pri odstranjevanju skrite in toksične energije iz prostora okoli nas: na površinah, v zraku ali okolju. Eterično olje nageljnovih žbic in kristali črnega Obsidiana, nas bodo dvignili, ko smo v stiski, prav tako nam bodo pomagali pri bolj jasnem razmišljanju in nam povrnili občutek poguma, da se bomo lažje soočili z jutrišnjim dnem.

Črni Obsidian je močan kamen za psihično zaščito in ima močne metafizične lastnosti, ki nas bodo pomagale zaščititi pred negativnostjo. Njegova energija zelo pozitivno vpliva na človeško telo, saj absorbira vse kar je negativnega. To je kamen pozitivnih vibracij. Ta črni kamen je odličen za pomoč pri sproščanju neskladja, ki se je nabralo v našem vsakdanjem življenju, vključno z nezadovoljstvom do drugih ljudi, strahom in jezo. Dobro ukrepa, da prekine ali pretrga vezi negativne navezanosti na ljudi, s katerimi smo bili blizu.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma    ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

 

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Mehika

Lastnosti

VONJ SVEČE: klinčki in meta

KRISTAL: črni Obsidian

 

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

 

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja klinčkov, mete in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino