Razprodano!

Karneol srce

10,50

Uči nas v celoti doživeti današnji dan in vse njegove radosti. Njegova zemeljska moč nas spodbuja k bolj aktivnemu življenju. Prebudi nas iz letargije, nam daje vitalnost in nam pomaga najti pot v življenju. Krepi ustvarjalnost, individualnost, lajša ljubosumje, jezo in strah. Karneol velja za kamen sreče, izpolnjevanja želja, lajšanja žalosti in zaščitnika pred nevrozo. Karneol je čudovit kamen za samozavest. Uporabniku pomaga razviti in ohraniti zdravo samopodobo. Karneol pomaga človeku, da je bolj odprt in družaben. Je topel in prijazen kamen. Karneol naj bi bil koristen tudi za zdravljenje bolezni kože, krvi, jeter, vranice in pljuč.

Razprodano!

Opis

Karneol je mineral, ki spada v skupino Kalcedona. Ime je dobil po latinski besedi carneus, kar pomeni meso. Poznan je tudi kot Kornalin, Sadoin in kamen iz Meke. Najbolj znana najdišča iz srednjega veka so v Turčiji in Indiji, v zadnjem času pa v Braziliji. Barva Karneola se razlikuje od bledo oranžne do intenzivne skoraj črne barve, odvisno od mineralne sestave. Karneol se pogosto uporablja v nakitu in v zdravilne namene.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Karneol čistimo pod tekočo vodo ali čez noč v posodi skupaj s Kameno strelo. Lahko ga polnimo neposredno in neomejeno na sončni svetlobi.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino