Kamena strela srce

9,90

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. S svojo energijo simbolizira “božjo svetlobo na Zemlji”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Kristal ima to univerzalno sposobnost, da ga lahko uporabljamo na vseh energetskih conah ali čakrah in deluje preventivno proti vsem boleznim. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini. V kombinaciji z Roževcem je najučinkovitejši naravni filter proti negativni statični elektriki, torej za zaščito pred sevanjem računalnikov, televizorjev in drugih električnih naprav.

Na zalogi

Opis

Kremen je kameleon vseh dragih kamnov. Odvisno od geoloških dejavnikov, ki prispevajo k njegovemu nastanku, in nečistoč, ki so prisotne v kristalih, je kremen draguljaste kakovosti mogoče najti v več kot ducat različnih barvah in sortah. Mnogi od njih so znani po drugih imenih kot kremen: Citrin, Ametist, Krizopraza, Oniks, Kalcedon in drugo. Kremen je prisoten in v izobilju povsod po svetu, ker nastaja pri vseh temperaturah. Če stisnemo kristal kremena, ta ustvari majhen električni tok. Pritisk na površino kristala prisili ione v njem, da se premaknejo iz položaja, kar poruši celotno ravnovesje napolnjenosti in kristal spremeni v majhno baterijo.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematit, da jo izpraznimo ali očistimo. Kameno strelo polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu ali pod polno Luno. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino