Iris Quartz zapestnica

13,90

OPTIMIZEM ° SREČA ° ZANOS

Iris Quartz, Aurora Quartz ali Rainbow Quartz, je prozoren kremen, ki vsebuje zlome, ki povzročajo mavrični učinek, ko se obrnejo na svetlobo. Je kamen optimizma, sprave ter nam omogoča, da premagamo razočaranja v življenju in gremo naprej. To nam daje pogum, da pridemo ven in poskusimo znova. Fizično Iris Quartz pomaga pri ravnotežju metabolizma, čiščenju ledvic in sečil ter lajšanju menstrualnih simptomov.

Mnogi ugotovijo, da uporaba Iris Quartza prinaša občutke veselja in sreče ter občutek tega, kar lahko opišemo kot notranji zanos.

Na zalogi

Opis

Čisti kremen oz. Kamena strela, se pogosto imenuje “kamen moči” in lahko pomaga povečati vsako energijo ali namen. Deluje z vsemi čakrami, znan tudi kot “Master Healer”, je s svojo zelo visoko vibracijo najbolj vsestranski zdravilni kamen med kristali. Clear Quartz naj bi ščitil pred negativnostjo, se uglasil z našim višjim jazom in lajšal bolečino. Kristali kremena so zelo programljivi in ​​imajo nagnjenost, da zadržijo veliko dlje kot drugi minerali.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

ČIŠČENJE IN POLNJENJE:

Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematit, da jo izpraznimo ali očistimo. Kameno strelo polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu ali pod polno Luno. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen. Zapestnica, ki jo boste prejeli, bo izbrana naključno.

Velikost posameznega kristala (kroglice) je 8 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino