I am Love – sveča

14,90

ROŽEVEC ᵒ ROŽMARIN

Ta sveča oddaja močne čistilne in prečiščevalne vibracije, napolni nas z ljubeznijo in nas pomiri.

Na zalogi

Opis

Rožmarin je povezan z ljubeznijo, prijateljstvom in spominom. Uporablja se za privabljanje ljubezni in zato velikokrat sveče z vonjem rožmarina, uporabljajo na porokah kot simbol ljubezni. Pomaga pri spominu, mentalni jasnosti in učenju. Nazadnje naj bi rožmarin koristil tudi čustvenemu duhu, mladostnemu pogledu in prijetnim spominom. Esencialno olje rožmarina prav tako izboljša razpoloženje, pomaga zmanjšati stres, ustvari občutek miru in sprošča.

Roževec krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Znan je po svojih odtenkih nežno roza barve, ki izžareva mir in spokojnost. V odnose vrača zaupanje in harmonijo ter vzpodbuja brezpogojno ljubezen do drugih in samega sebe. Roževec je kamen univerzalne ljubezni. Obnavlja zaupanje in harmonijo v odnosih, spodbuja brezpogojno ljubezen. Roževec čisti in odpira srce na vseh ravneh za spodbujanje ljubezni, ljubezni do sebe, prijateljstva, globokega notranjega zdravljenja in občutkov miru.

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: esencialno olje Rožmarina

KRISTAL: Roževec

CVETJE: cvetovi breskve in vrtnice

 

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

 

OPOZORILO:

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost sveče.

Sveče so izdelane iz 100% čistega eteričnega olja rožmarina in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljno uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino