Hovlit – obesek z verižico

9,50

Hovlit uravnoteži psiho in umirja temperament. Verjame se, da Hovlit zmanjšuje pretirano kritiko, sebičnost, lajša napetost, trpljenje in nesramnost. Pomirja um in povečuje koncentracijo. Spodbuja fino in taktično vedenje do drugih ljudi. Krepi duhovno in materialno ustvarjalnost. Hovlit je kamen potrpežljivosti in je dobra izbira za tiste, ki menijo, da morajo upočasniti svoj um. Za tiste, ki se hitro razjezijo, je Hovlit kot hladna pijača na vroč dan. To je kamen, ki nam pokaže, da si lahko vzamemo trenutek za razmislek preden se odzovemo, in nas tako pogosto pripelje do boljših rezultatov. Ta kamen izjemno dobro absorbira stres in napetosti, zaradi česar je odlično “orodje”, ki ga imate pri roki v trenutkih, ko čutite pritisk.

Na zalogi

Opis

Hovlit je lahko zelo čustven kamen, vendar ko gre za splošno zdravje in dobro počutje, deluje v vsej svoji moči. V fizičnem smislu lahko Hovlite s svojo kostno – belo barvo pomaga pri uravnoteženju ravni kalcija v telesu. S Hovlitom pri roki lahko okrepite okostje, lase in zobe. Poleg sijočega zdravja lahko Hovlit služi tudi kot signal telesu, da potrebuje več vode.

Verižica iz dragih kamnov je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Hovlita ne polnimo na sončni svetlobi, lahko ga polnimo na polni Luni ali pa s pomočjo Kamene strele. Čistimo ga lahko s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki.

Jekla in kristala ne čistimo z vodo, lahko pa ju po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.

Poreklo verižice Nizozemska.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 30 mm, velikost celotnega obeska je cca. 40 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Verižica je narejena iz nerjavečega jekla in je dolga 45 cm.

Obod kristala je iz nerjavečega jekla.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino