Green Velvet set

29,90

Zaščita, sreča in ljubezen. Ali sploh obstaja še lepše božično darilo? Za še boljšo energijo smo setu “Green Velvet” dodali zeliščni zvitek belega žajblja in les svetega lesa, ki bosta pričarala vzdušje in popolno doživetje vaših ritualov.

V setu:

1x črni Turmalin M

1x Pirit M

1x Roževec M

1x zeliščni čaj “Mindfulness meditation”

1x zeliščni zvitek “Christmas Sage”

3x les Palo Santo

Na zalogi

Opis

Črni turmalin je eden izmed najučinkovitejših kristalov zaradi velikega bogastva mineralov.  Kot ovoj nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi, zlasti pred kozmičnimi in zemeljskimi sevanji, ščiti nas pred človeškimi negativnimi silami in virusnimi okužbami. Je idealen kristal za spalnico, ki jo popolnoma prečisti in tako zagotovi miren spanec (skupaj z rožnatim kremenom in gorskim kristalom. Pomaga nam videti in popraviti lastne napake.

Tradicionalno je Pirit znan kot kamen sreče in uporabniku pomaga privabiti bogastvo in blaginjo. Pirit je zelo močan zaščitni kamen, ki ščiti pred vsemi oblikami negativnih vibracij in energij. Deluje na fizični, eterični in čustveni ravni. Pirit je kristal zaščite, spodbuja intelekt, krepi spomin ter nam pomaga najti pot do pravih informacij.

Roževec je kamen univerzalne ljubezni. Znan je po svojih odtenkih nežno roza barve, ki izžareva mir in spokojnost. V odnose vrača zaupanje in harmonijo ter vzpodbuja brezpogojno ljubezen do drugih in samega sebe. Čisti in odpira srce ter nam daje občutek miru. Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. 

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Beli žajbelj ima čudovito, sladko aromo in je znan po svojih zdravilnih lastnostih ter je simbol čistosti duha. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

Cvetlična in poživljajoča zeliščna, čajna mešanica s prijetnim vonjem, ki bo takoj pomirila duha. Sprostitveni učinek bodo čaju dodale osvežile note limone, sivke in kamilice.

Navodila za uporabo

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

 

Priprava čaja:

4g čaja na 200 ml vode, segrete na 90-95ºC. Pred pitjem pustimo stati 5-10 minut.

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Statica sinuata na zvitku je trajnostno pridelana na Nizozemskem.

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: črni Turmalin Brazilija, Pirit Peru, Roževec Namibija.

Poreklo zeliščnega čaja: Velika Britanija

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristali v setu so izbrani naključno (več o velikosti in teži posameznega kristala, lahko izveš pod opisom kristala na spletni strani).

12g čaja v stekleni steklenički (kamilica, rman, šentjanževka, sivka, melisa, lapačo, glog in pasijonka).

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino